Update 30 august 2019

Bărbatul care a agresat mai mulți tineri din Reșița, amenințându-i cu cuțitul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El a fost prezentat aseară instanței de judecată, după ce inițial a fost reținut pentru 24 de ore. Agresorul este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri.

Joi, 29 august 2019

Miercuri după-amiază, 7 adolescenţi care se aflau în apropierea Parcului Copilului din cartierul reşiţean Lunca Bârzavei, au fost fugăriţi de un individ înarmat cu cuţit.

Sunt voci care spun că acesta a fost provocat: „Tinerii se aflau în faţa locuinței agresorului nepermiţându-i accesul în propria scară, aducându-i injurii .. după care situația a degenerat…  Deci: tinerii nu se aflau în parc, ci pe bancă la scara unde agresorul locuia, făcând o mizerie şi o gălăgie incredibilă, majoritatea fumează… se drogheaza etc. Nu doar cu el au avut altercaţii, fiind obraznici şi foarte vulgari… Să se înţeleagă: nu ţin cu agresorul, dar adevărul e undeva la mijloc”, a scris redacţiei un cetăţean care a vrut să-şi păstreze anonimatul.

Cert este că tinerii au fost urmăriți și au reuşit să se refugieze în scara unui bloc de pe Aleea Gutâi, unde au avut norocul să găsească uşa deschisă. Agresorul i-a urmărit până la etajul 4, ameninţăndu-i cu cuţitul. Un alt tânăr le-a deschis uşa şi s-au baricadat cu toţii în interior, în timp ce individul încerca să spargă uşa. În urma apelului la 112, bărbatul a fost reţinut. Toată povestea ne-o spune mama celui care i-a salvat pe tineri:

Bărbatul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri, spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Alina Boeru.

Poliția municipiului Reșița a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat a distrus ușa de intrare într-o locuință și a agresat fizic mai multe persoane. Din verificările efectuate s-a stabilit că un bărbat de 49 de ani, din Reșița, aflându-se pe o stradă din municipiu, în stare de ebrietate, ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător și lovit o minoră de 15 ani. Totodată, acesta ar fi amenințat și agresat fizic încă trei tineri, unul de 18 ani și un minor de 15 ani și distrus ușa de acces într-un imobil în care se aflau tinerii. De asemenea, bărbatul ar fi proferat acte și gesturi obscene în public, producând indignarea trecătorilor. Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiști pe o stradă din zona Parcului Siderurgistului, având în mână un obiect tăietor-înțepător, fiind imediat imobilizat și condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale”.

Agresorul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, iar astăzi urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

2 COMENTARII

  1. Din cauza voastra gunoaileor, isi fac oameni dreptate singuri… Sunteți platiti degeaba, si voi presa una intelegeti alta relatati

  2. E cea mai penibila stire pe care am citit-o in viata mea ! Absolut nimic nu este adevarat, Tinerii se aflau în fata locuinței ‘agresorului’ nepermitandu-i acesta accesul în propria scara, aducandu-i injurii .. dupa care situația a degenerat.. Deci : tinerii nu se aflau în parc ci pe banca la scara unde ‘agresorul’ locuia, făcând o mizerie si o galagie incredibilă,majoritatea fumează.. se drogheaza etc . Nu doar cu el au avut altercatii,fiind obraznici si foarte vulgari … Sa se inteleaga: nu tin cu agresorul, dar adevărul e undeva la mijloc iar știrea este falsă din toate punctele de vedere ..

Comments are closed.