[AUDIO] Reşiţenii au făcut muncă patriotică de 23 August în Poiana Golului

[UPDATE] Zona de belvedere de deasupra Reşiţei a fost igienizată. Lions Club Reşiţa Montană şi Grupul de Actiune Locală Reşiţa, sprijiniţi de câţiva tineri, au curăţat vineri, 23 august platoul din Dealul Golului. S-au strâns aproximativ 30 saci cu sticle de plastic, cutii de bere, haine pierdute şi alte deşeuri.

Amintim că, Primăria Reşiţa a amenajat cu ocazia festivalului Custom, mai multe trepte care fac mai accesibilă urcarea pe platoul de deasupra Reşiţei, însă din păcate zona e vizitată şi de oameni certaţi cu regulile bunului simţ.

***

Vineri, 23 august de la ora 9.00, va fi demarată o acţiune iniţiată de Club Lions Reşiţa Montană la care a aderat şi Grupul de Acţiune Locală Reşiţa.

Am văzut, cu regret, că după ce s-a deschis Platoul din Poiana Golului prin crearea zonelor de acces, în special a scărilor care pornesc din zona supermarketului de pe Valea Domanului, de la poalele dealului. Partea bună este că foarte multă lume merge pe Dealul Golului, de unde se vede o panoramă superbă asupra oraşului, dar pe de altă parte, din păcate, fiecare cam face ce vrea… Oamenii înţeleg greu că oraşul în care locuiesc nu poate fi mai frumos decât suntem noi, cei care locuim în el… Încercăm să facem curăţenie, dar mai ales să batem obrazul celor care nu respectă natura şi munca acelora care au depus efortul să pună în circuitul turistic-recreativ acest spaţiu“, a afirmat pentru Radio Reşiţa, iniţiatorul acestui proiect, Marian Apostol:

Cele mai citite

Related Articles