După jazz se cântă folk… în Poiana Lupului

A 13-a ediţie a Festivalului de folk de la Gărâna are loc în acest sfârşit de săptămână. Aseară, în prezența a peste două mii de spectatori, pe scena din Poiana Lupului au cântat Mircea Rusu Band, Zoia Alecu, Leo Iorga si Pacifica, Didina Curea şi Mircea Baniciu. Astăzi, de la ora 20 îi veți auzi pe Kripton Unplugged, Semnal M, Ada Milea, Blue Family din Serbia, dar şi Dean Bowman alături de Michael Hill din Statele Unite.

Florin Humiță a asistat vineri seara la Festival și a stat de vorbă cu interpreții.

Zoia Alecu
Mircea Rusu
Mircea Baniciu
Didina Curea

………………………….

După jazz, în Poiana Lupului din Gărâna se cântă folk. Mii de iubitori ai genului sunt aşteptaţi în acest sfârşit de săptămână, la o nouă ediţie a Gărâna Folk, anul acesta pentru prima dată fiind una internaţională.

A 13-a ediţie a Festivalului de folk de la Gărâna va avea loc în acest sfârşit de săptămână. Vineri, de la ora 20.00, pe scena din Poiana Lupului vor urca Mircea Rusu Band, Zoia Alecu, Leo Iorga şi Pacifica, Didina Curea şi Mircea Baniciu, iar sâmbătă, Kripton Unplugged, Semnal M, Ada Milea, Blue Family din Serbia, dar şi Dean Bowman alături de Michael Hill din Statele Unite, a anunţat organizatorul acestui eveniment, Lora Körtvelyessy:

Preţul unui abonament pentru cele două zile este de 120 de lei. Cei care doresc să participe doar prima seară trebuie să plătească 60 de lei, iar pentru a doua seară trebuie să scoată din buzunar 70 de lei.

De același autor

Related Articles