[UPDATE][AUDIO] Ignoranţa şi viteza i-au condus la spital pe doi tineri din Reşiţa

ambulanta cu targaDoi tineri au fost implicaţi într-un accident rutier în această dimineaţă pe Bulevardul Muncii din Reşiţa. Şoferul de 25 de ani a ignorat semnalele poliţiştilor, a pierdut controlul volanului chiar înaintea intersecţiei din zona Intim, a urcat pe trotuar şi s-a izbit de unul dintre copacii din Parcul Copiilor. Din fericire, pe bancheta din spate nu se afla nicio persoană, această parte fiind cel mai grav avariată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru, şoferul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a refuzat controlul cu aparatul etilotest. În urma cercetărilor s-a stabilit că acesta nu poseda permis de conducere. După recoltarea probelor bilogice s-a stabilit că acesta avea o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

După cum ne-a informat Marcel Bireescu, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Reşiţa, tânărul va fi transportat la Timişoara pentru investigaţii, prezentând traumatisme la coloana cervicală, în timp ce pasagerul din dreapta, în vârstă de 29 de ani, este stabil, conştient şi refuză îngrijirile medicale.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru:

Cele mai citite

Related Articles