Angajaţii Spitalului Judeţean Reşiţa sunt revoltaţi. Voucherele de vacanţă se lasă aşteptate!

Nu doar tăierea sporurilor ci şi neacordarea voucherelor de vacanţă îi nemulţumeşte pe angajaţii Spitalului Judeţean din Reşiţa. Aceştia şi-au pierdut răbdarea şi cer prin vocea preşedintelui Sanitas Maria Galescu, din cadrul unitaţii medicale o explicaţie în legătură cu dreptul ce li se cuvine.

“Nu ştiu ce se întâmplă, sporurile s-au diminuat, voucherele de vacanţă văd că nu se dau, nu se poate aşa ceva… O să vedem concret ce se întâmplă, legea spune că trebuie să se acorde voucherele de vacanţă”, ne-a declarat Maria Galescu.

La polul opus managerul Spitalului Judeţean Resiţa susţine ca voucherele de vacanţă nu au fost acordate din cauza datoriilor mari pe care le are spitalul, de câţiva ani. În plus, Waldemar Murgu nu a ştiut să spună concret o dată în care angajaţii vor intra în posesia voucherelor de vacanţă.

“Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa încearcă să atragă fonduri pentru acordarea acestor vouchere de vacanţă, necesare şi binevenite pentru angajaţii unităţii medicale. Din păcate, situaţia financiară, după cum ştiţi, nu este una foarte bună. Avem o mulţime de executări silite, datorii de 2-3 ani şi de aceea va fi un efort… dar sperăm că vom găsi soluţii ca să rezolvăm cât mai repede şi această problemă”, ne-a declarat managerul Waldemar Murgu.

Partea bună este că aceste vouchere de vacanţă pot fi folosite timp de 12 luni de la momentul primirii, astfel că cei care le vor primi mai târziu le vor putea folosi anul viitor fără probleme.

De același autor

Related Articles