DSVSA Caraş-Severin: Produse alimentare confiscate şi amenzi de mii de lei

Sărbătorile pascale şi Minivacanţa de 1 Mai NU sunt zile libere pentru inspectorii sanitar-veterinari din Caraş-Severin.

Aceştia au desfăşurat o serie de controale în trafic împreună cu poliţia, acţiuni în cadrul cărora au fost verificate peste 40 de mijloace de transport marfă şi au fost aplicate amenzi de mii de lei, a declarat pentru Radio Reşiţa directorul executiv al DSVSA, Dorin Imbrea. Conform acestuia, au fost efectuate mai multe controale pe drumurile care tranzitează judeţul, şi au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.600 de lei pentru mişcarea animalelor şi a păsărilor fără documente însoţitoare şi mijloc de transport neautorizat sanitar-veterinar.

Dorin Imbrea – Director executiv DSVSA Caraş-Severin – controale trafic

Peste 70 de controale, amenzi în valoare de 13.600 de lei şi 10 kg de produse de origine animală confiscate; acesta este bilanţul intervenţiilor prepascale desfăşurate de inspectorii sanitar-veterinari în unităţile de alimentaţie publică din Caraş-Severin. Directorul executiv al DSVSA, Dorin Imbrea, explică:

Dorin Imbrea – Director executiv DSVSA Caraş-Severin – controale pascale

Dorin Imbrea a mai spus că, inspectorii sanitar-veterinari vor fi şi în zilele care urmează în mijlocul consumatorilor şi al turiştilor, în zonele de agrement, la hoteluri, moteluri, restaurante, unităţi de alimentaţie publică, dar şi în trafic, alături de reprezentanţii IPJ.

Cele mai citite

Related Articles