[VIDEO] Lady Gaga şi-a surprins fanii la concertul din Las Vegas când l-a invitat pe Bradley Cooper să cânte împreună „Shallow”

Lady Gaga şi-a surprins fanii la concertul de sâmbătă, de la Park Theater din Las Vegaş când l-a invitat pe Bradley Cooper, regizor al filmului „A Star is Born”, să cânte împreună „Shallow” în finalul reprezentaţiei, potrivit Variety.

Cântecul, care a fost nominalizat la premiile Academiei Americane de Film la începutul acestei săptămâni, este ultima piesa a show-ului „Enigma”, o rezidenţă care a început în decembrie. Lady Gaga este nominalizată la categoria „cea mai bună actriţă” pentru rolul din „A Star is Born”, alături de Yalitza Aparicio („Roma”), Glenn Close („The Wife”), Olivia Colman („The Favourite”) şi Melissa McCarthy („Can You Ever Forgive Me?”).

La începutul lui ianuarie, „Shallow”, compus de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando şi Andrew Wyatţ a fost desemnat „cel mai bun cântec” la gala Globurilor de Aur.

Lady Gaga – Shallow (Live) WITH BRADLEY COOPER

Audienţa nu a ştiut că duetul este în program când actorul a apărut pe scenă. Cei doi s-au îmbrăţişat şi Gaga a continuat la pian. „Te aud în căşti”, i-a spus ea lui Cooper. „Eu nu aud nimic”, a glumit el.

„Shallow” va fi cântat la ceremonia premiilor Oscar din februarie.

video youtube

foto USA Today