Prislop-Semenic și Telescaun-Muntele Mic au fost deschise circulației

Direcția de Drumuri Județene Caraș Severin anunță că începând cu ora 19.30, DJ 608A tronsonul Telescaun –Muntele Mic și DJ 582E tronsonul Prislop – Statiunea Semenic – sunt deschise oficial circulației.

Șoferii sunt atenționați însă că se circulă în condiții de iarnă, de asemenea în zona Prislop – Semenic există porțiuni unde circulația se desfășoară pe un singur sens, ca urmare a faptului că nu s-a reușit îndepărtarea completă a arborilor căzuți pe șosea. Aceste porțiuni sunt izolate și prevăzute cu zone de refugiu pentru fluidizarea traficului. 

Conducătorii auto sunt rugați să respecte indicatoarele rutiere, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, și să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă și lanțuri antiderapante.

Pentru orice informații și sesizări legate de starea drumurilor județene, participanții la trafic pot apela numărul de telefon al Comandamentului de Iarnă din cadrul Direcției de Drumuri Județene Caraș Severin: 0255 213 212. Pentru Drumurile Naționale: 0255 513 131 (Caransebeș) și 0252 361 451 (Orșova). De asemenea, se pot informa asupra condițiilor meteo pe site-ul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), la secțiunea ”Harta Rutieră”, aplicând recomandările site-ului. A

Tronsoanele Telescaun-Muntele Mic și Prislop-Stațiunea Semenic au fost închise complet circulației în data de 16 ianuarie, la ora 13.00.