Transfăgărăşanul şi Transalpina rămân închise parţial, din cauza vremii nefavorabile

Circulaţie fără probleme deosebite, la această oră pe drumurile ţării. Transfăgărăşanul şi Transalpina rămân închise parţial, din cauza vremii în zonele înalte. Ne oferă detalii subcomisarul Adrian Creangă, de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

La această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită, ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme semnificative de fluenţă a traficului pe arterele principale. Amintim că DN7 C Transfăgărăşan este închis de la km 104, Piscul Negru, judeţul Argeş, până la km 130 + 800 Bâlea Cascadă, Sibiu, conform regulamentului de funcţionare a drumului şi din cauza instabilităţii atmosferice la altitudine ce poate produce fenomene meteo extreme în orice moment.

De asemenea, semnalăm că DN 67 C Transalpina este închis din cauza căderilor de zăpadă, închis pentru toate categoriile de vehicule, pe tronsonul Rânca, judeţul Gorj, Obârşia Lotrului, judeţul Vâlcea, între km.34 + 800 şi 59 + 800 m.

Cele mai citite

Related Articles