[FOTO-AUDIO]Larisa Ristea de la CSS Reșița s-a calificat la Cupa României de gimnastică ritmică

Rezultate foarte bune înregistrate de componentele CSS Reșița la Campionatele Naționale de gimnastică ritmică

La București au avut loc Campionatele Naționale de gimnastică ritmică rezervate junioarelor și senioarelor, dar și ansamblurilor. Clubul Sportiv Școlar Reșița a fost reprezentat cu succes de sportivele: Cătălina Anghelina și Larisa Ristea.

La individual compus Larisa Ristea a ocupat locul 6 și s-a calificat la Cupa României, iar Cătălina Anghelina locul 7. După mult timp CSS Reșița a reușit să aibă câte două sportive  calificate în toate cele 4 finale.

Prof. Luminița Lațcu a vorbit despre evoluția lor:

În final Cătălina Anghelina a ocupat locul 4 la cerc, locul 6 la minge, loc 5 la măciuci și locul 5 panglică. Larisa Ristea s-a situat a 5-a la minge, a 6-a la măciuci ,tot a 6-a la panglică  și a fost a 8-a la cerc.

Reșițeanca Larisa Ristea s-a calificat în urma participării la aceste Campionate la Cupa României. CSS Reșița nu a mai avut două gimnaste la Campionate Naționale prezente în toate finalele, a mai spus prof. Luminița Lațcu.

Luminița Lațcu a făcut parte și din Comisia de Arbitraj, iar în calitate de antrenoare a însoțit lotul reșițean și Dana Pătru.

Cristina Corocan