Maroon 5 va susţine un concert în pauza galei Super Bowl 2019

150

Trupa pop-rock americană Maroon 5 ar fi fost aleasă de organizatorii galei Super Bowl pentru a susţine un concert în pauza ediţiei din 2019 a acestui show, a anunţat miercuri revista Variety.

Potrivit Reuterş jurnaliştii de la Variety afirmă că două surse au confirmat informaţia, potrivit căreia formaţia americană, al cărei solist este Adam Levine, va susţine un concert în pauza finalei Ligii Naţionale de Fotbal (NFL), ce va avea loc pe 3 februarie în Atlanta, Georgia.

Us Weekly, o revistă dedicată celebrităţilor, a citat o sursă care a spus că trupei americane i-a fost oferită posibilitatea de a susţine acel show, iar ‘ei (muzicienii din trupa Maroon 5, n.r.) în mare parte au acceptat’.

Brian McCarthy, purtător de cuvânt al NFL, a declarat miercuri că NFL ‘nu are niciun anunţ de făcut deocamdată despre încă un show care va fi epic’. Agenţii de presă ai trupei Maroon 5 nu au dat curs solicitărilor primite de la Reuters şi nu au comentat speculaţiile apărute în presa americană.

Show-ul susţinut în pauza galei Super Bowl reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente organizate de industria de divertisment din Statele Unite şi atrage în fiecare an zeci de milioane de telespectatori în faţa micilor ecrane.

Printre artiştii care au susţinut concerte în pauzele galelor Super Bowl se află vedete de prim rang ale muzicii internaţionale, precum Michael Jackson, Madonna, Prince, Bruce Springsteen, Beyonce, Lady Gaga şi Katy Perry.

Gala Super Bowl din acest an, organizată în luna februarie, l-a avut ca artist invitat pe Justin Timberlake şi a fost vizionată la televizor de 103 milioane de persoane, obţinând cea mai mare audienţă a unui eveniment TV din Statele Unite.

CBS va transmite gala Super Bowl 2019. Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, se bucură de o popularitate uriaşă în rândul telespectatorilor americani după ce a devenit membru al juriului emisiunii ‘The Voice’, difuzată de postul NBC.

sursa foto ibtimes.co.uk