Octavian Benga: ”Jocul cu Pobeda Dudeştii Vechi a fost un test util pentru întreg lotul”

471

Echipa din Valea Domanului a evoluat la mijlocul săptămânii pe arena din Chișoda, în compania formației de Liga a IV-a Timiș, Pobeda Dudeștii Vechi. Aceasta după ce Național Sebiș a renunțat la amicalul cu echipa reșițeană. Elevii lui Octavian Benga s-au impus cu scorul de 3-1 prin reușitele lui Marius Curtuiuş, care a marcat în minutele 1 şi 21 şi Alexandru Taciuc, în minutul 40. Pentru formația timișeană a punctat Ioan Kalapiş în minutul 16.

”Am schimbat adversarul, am întâlnit în locul celor de la Sebiș, care n-au mai venit, o echipă bună de Liga a IV-a din Timiș, Dudeștii Vechi. A fost un test util pentru noi, în care ne-am impus cu 3-1, dar am avut multe alte ocazii. Mă declar și puțin nemulțumit, pentru că au tratat cu o oarecare nonșalanță, m-ai puteam să înscriem de 8-9 ori din ocazii foarte mari. 50-60 de minute am folosit jucătorii, care consider că se apropie puțin de primul 11, iar în minutul 60 am rulat întreg lotul, toți cei 21 de jucători ce i-am avut la dispoziție. S-a simțit și o oarecare oboseală, deoarece venim după un cantonament greu, iar cu o zi înaintea meciului am efectuat două antrenamente. Nu am urmărit să fie proaspeți jucătorii, ci să fie un antrenament util pentru întreg lotul.”

CSM Reșița va evolua sâmbătă, 4 august la Lugoj, cu CSM din oraș de la ora 11.00, iar săptămâna viitoare va susține două partide de verificare, acasă, miercuri de la ora 11,00 cu echipa Corvinul Hunedoara și sâmbătă, la Timișoara cu ACS Ghiroda.

———————————

Schimbare de adversar pentru echipa de fotbal din Liga a III-a, CSM Reșița, în amicalul de miercuri, 1 august. Național Sebiș nu mai vine la jocul cu reșițenii, programat la Chișoda de la ora 18.00. Președintele Clubului din Valea Domanului, Viorel Lolea a oferit detalii:

”Pe ultima sută, din păcate, cei din conducerea celor de la Național Sebiș au motivat că nu pot să ne onoreze cu prezența la amicalul de astăzi. Noi ne-am mișcat repede și am găsit ca partener de meci o echipă din liga a IV-a Timiș, Pobeda Dudeștii Vechi.Următorul joc test al nostru va fi sâmbătă, 4 august la Lugoj cu CSM, iar de săptămâna viitoare vom avea câte două meciuri amicale pe săptămână, miercuri și sâmbătă.Nu au intervenit modificări în lot, dar dorim să mai aducem la echipă un jucător Under 19 care să evolueze fundaș stânga și un altul cu experiență de bandă. ”

Meciul Pobeda Dudeștii Vechi-CSM Reșița de miercuri, 1 august se joacă de la ora 18.00 pe arena din Chișoda.

Cristina Corocan