Plata parcării prin SMS se simte la bugetul orașului Băile Herculane

273

Implementarea proiectului privind noul sistem de taxare prin SMS a parcării autoturismelor pe raza orașului Băile Herculane începând cu acest sezon estival are efecte pozitive asupra bugetului local, suma colectată urmând să fie utilizată pentru realizarea investițiilor necesare la nivelul orașului. 

Implementarea acestui proiect de taxare a parcării prin SMS se dovedește a fi un real succes! Și încasările pe acest segment au crescut considerabil față de anul trecut și este normal ca toți care vin în oraș și care parchează pe domeniul public să plătească această taxă care intră în bugetul local, de unde se vor face diferite investiții atât de necesare orașului nostru!, ne-a declarat Cristian Miclău – primarul orașului Băile Herculane.

Ca orice început, și acesta are unele sincope, peste care se poate trece destul de ușor!

Mai sunt și unele probleme, mici dealtfel, sesizări și reclamații pentru amenzile care le-au primit unii turiști… Așa este la început, dar cu timpul se vor obișnui că trebuie să plătească taxa de parcare! Acest proiect este implementat în două zone foarte aglomerate, zona UGSR-ului și Centrul Vechi unde se aplică această taxă!, ne precizează edilul-șef al stațiunii de pe Valea Cernei.

Paul-Sever SMADU