Polițiștii de pe Valea Cernei au pornit astăzi la… prevenirea violenței în familie!

588

“Prevenirea violenței în familie” a fost tema acțiunii derulată astăzi de lucrătorii Poliției orașului Băile Herculane, care se înscrie în campania SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂȚII, desfășurată la nivel național pe parcursul acestei săptămâni.

Acțiunea de astăzi a polițiștilor de pe Valea Cernei a vizat femeile din orașul Băile Herculane și comunele Topleț și Mehadia, cărora le-au fost înmânate pliante cu obiectivele campaniei și le-au fost prezentate informații despre acest fenomen. Desfășurarea acțiunii a început în zona pieței agroalimentare din Băile Herculane, continuând în satele Bârza și Topleț și s-a încheiat în centrul comunei Mehadia. Obiectivul campaniei este sesizarea cetățenilor cu necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecție și prezentarea consecințelor ce decurg din comiterea de infracțiuni.

Acțiunea e foarte bună! La Topleț nu sunt, noi suntem un sat mic, toată lumea e bine!

Am o părere foarte bună despre această acțiune! Eu nu am avut probleme, mulțumesc lui Dumnezeu!

Foarte bine și e bine că se pune în aplicare! La mine nu s-a întâmplat așa ceva, dar în Mehadia am auzit multe cazuri din acestea și e bine că poliția pune în aplicare așa ceva!

E foarte bine venită acțiunea! Nu cunosc exact dacă sunt situații în Mehadia, eu nu m-am confruntat cu așa ceva!

Acțiunea a fost coordonată de comisarul-șef Nicolae Gheorghe Băcanu – șeful Poliției orașului Băile Herculane : Consider că acțiunea desfășurată astăzi, atât în mediul urban, cât și mediul rural și-a atins obiectivul propus, cetățenii întâlniți de lucrătorii de poliție au fost receptivi la recomandările primite și au apreciat pozitiv acțiunea desfășurată de aceștia! Nu putem spune că nu au fost înregistrate astfel de sesizări la nivelul Poliției orașului Băile Herculane, dar nu au fost înregistrate infracțiuni de mare violență!

Paul-Sever SMADU