[FOTO] Iura Luncaşu, regizorul filmului ”Ghinionistul” care a primit Premiul publicului la Gala premiilor Gopo 2018, la Boema

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

La Gala premiilor Gopo 2018: Premiul publicului a revenit  ”Ghinionistului” ,regia Iura Luncaşu, filmul românesc cu cele mai mari încasări în cinematografele româneşti, în 2017.

În această seară invitaţii emisiunii Boema, de la ora 22:15, sunt  prieteni vechi ai radioului reşiţean, Iura Luncaşu împreună cu trofeul, Omuleţul Gopo  şi Laurenţiu Plestici.

Radio România Reşiţa a fost partenerul fidel al echipei condusă de Iura Luncaşu la realizarea filmului ”Ghinionistul” iar invitaţii serii aduc mulţumiri postului de radio, dar şi ascultătorilor săi, dezvăluind, în premieră, următoarele proiecte.

 Premiile Gopo reprezintă premii cinematografice românești oferite de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc. Anual, sunt recompensate cele mai importante realizări cinematografice naționale din cursul anului precedent.Festivalul poartă numele cineastului român Ion Popescu Gopo, care  a câștigat Premiul   Palme d’Or pentru „Cel mai bun scurt metraj de animație” ,în anul 1957.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles