[UPDATE] O explozie s-a produs într-o casă din Reşiţa. O persoană a ajuns la spital

pompieri

Ora 22.00

Conform raportului întocmit la faţa locului de angajaţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă “Semenic”, explozia s-a produs din cauza unei scăpări de gaze. Bătrânul a intenţionat să schimbe butelia goală cu una încărcată, iar în momentul în care a aprins un chibrit, s-a produs deflagraţia.

Potrivit aceluiaşi raport, incidentul a avut loc într-o anexă a casei care a fost distrusă în proporţie de 70%. Mai exact, a fost afectat un perete lateral, două uşi şi patru geamuri, coşul de fum, tavanul şi un dulap. Bătrânul care a aprins chibritul a suferit arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţa corpului, în timp ce femeia a scăpat nevătămată.

Ora 20.20

O butelie a explodat, în această seară, într-o casă din cartierul reşiţean Secu. Potrivit primelor informaţii, la domiciliu se aflau două persoane, o femeie şi un bărbat, în vârstă de 84 şi 86 de ani. Bătrânul a suferit arsuri la nivelul feţei şi a fost transportat la Spitalul Judeţean din Reşiţa. În acest moment, pompierii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă “Semenic” se află la faţa locului şi intervin pentru stingerea incendiului. Vom reveni cu amănunte.

De același autor

Related Articles