centura caransebesului

Şoferii din municipiul de pe Timiş şi Sebeş consideră că traficul va fi mai uşor acum, în plină iarnă, pe arterele Caransebeşului, odată cu redeschiderea şoselei de centură:

UPDATE ora 11.30

Circulaţia rutieră pe varianta de ocolire a municipiului Caransebeş a fost redeschisă astăzi, deşi în urmă cu câteva zile, CNADNR a anunţat că abia în aprilie se va putea circula, din nou, pe centura Caransebeşului. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute la numerele de telefon 021/9360 sau accesând pagina de  internet cnadnr.ro .

—————————————-

Şoseaua de centură a municipiului Caransebeş ar putea să se deschidă mâine. Secretarul general al Confederaţiei Naţionale Rutiere, Siegfried Mayer, ne-a declarat că, din discuţiile purtate cu reprezentanţii Guvernului, şoseaua se va deschide până la sfârşitul anului. Surse din cadrul CNADNR ne-au informat că mâine se va efectua recepţia lucrării de reparaţii, astfel că este posibil ca tot mâine Compania Naţională de Drumuri să redeschidă centura. Asta după ce, în urmă cu câteva zile, CNADNR a anunţat, printr-un comunicat de presă, că abia în aprilie se va putea circula, din nou, pe varianta de ocolire a Caransebeşului.