[FOTO]Povestea merge mai departe, în această seară de la ora 22:15, la Boema, cu Avram Iancu, Iura Luncaşu şi Flavian Săvescu

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Rămâneți cu noi pentru a contribui fie și emoțional la o întâlnire de suflet, într-o poveste care trebuie să meargă mai departe

În această seară, de la ora 22:15 avem trei invitați speciali, prieteni ai radioului reșițean, oameni pe care i-am susținut și promovat în demersurile lor de-a lungul timpului.

Povestea merge mai departe alături de Avram Iancu, Crăișorul Dunării, jurnalul de călătorie a ajuns la un epilog în care toți trebuie să ne punem semnătura, fiindcă prin intermediul Radio România Reșița , campionul nostru face un apel dând un semnal de unire pentru toți cei care doresc să începem prima zi a anului 2018, anul Marii Uniri cu Avram Iancu numărul 1 în topul înotătorilor în ape curgătoare. Un simplu vot poate fi cel mai frumos mod de a închina unui secol de românism, reverența noastră.

Tot un proiect Radio România Reșița a fost și promovarea distribuției filmului făcut în Banatul de Munte, Ghinionistul, regizat de Iura Luncașu. În această seară artistul are un anunț special și oficial pentru bănățeni.

Și, fiindcă de la film mergem la fotografie, prietenul nostru Flavian Săvescu, invitatul emisiunilor de seară, vine în studiou cu o invitație pentru toți reșițenii.

Rămâneți pe pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Rămâneți cu noi pentru a contribui fie și emoțional la o întâlnire de suflet, într-o poveste care trebuie să meargă mai departe.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles