[UPDATE] [AUDIO] Balul voluntarilor 2013

prezentare balUPDATE 13.12.2013

Zeci de voluntari care activează la organizaţii neguvernamentale din Reşiţa au participat joi seară la balul de sfârşit de an. Ajuns la cea de-a şaptea ediţie, evenimentul a reunit deopotrivă tineri şi adulţi implicaţi în activităţi sportive, culturale, sociale şi de ecologizare. Balul voluntarilor reşiţeni a avut loc de această dată într-o locaţie nouă din centrul oraşului, care le-a dat posibilitatea participanţilor  să se implice în jocuri de societate, bowling şi darts. Întîlnirea a fost organizată de Centrul de Voluntariat Reşiţa, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Caraş-Severin. Balul a fost prezentat de redactorul nostru Sebastian Dragomir, de la care aflăm ce s-a întâmplat acolo:

 

La eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai mai multor ONG-uri din oraş: Fundaţia Activity, Asociaţia Inocenţă şi Speranţă, Asociaţia Bike Attack, Asociaţia Sfântul Vincenţiu de Paul, cluburile Rotary, Rotaract şi Interact, Asociaţia Green Ideas Humanitas Pro Deo, Asociaţia Femeilor Manager, Asociaţia Nevo Parudimos, Asociaţia Prietenii Munţilor, AGLT Reşiţa şi Forumul Democratic al Germanilor.

********

Mişcarea de voluntariat din Reşiţa s-a dezvoltat în ultimii ani, angrenând sute de tineri în diferite activităţi benefice comunităţii locale. Voluntarii care activează în organizaţiile neguvernamentale vor participa astăzi la „Balul voluntarilor”. Aflată la cea de-a şaptea ediţie, manifestarea se doreşte a fi o recunoaştere a contribuţiei voluntarilor la dezvoltarea durabilă a comunităţii locale. Cu această ocazie va fi promovat conceptul şi practica voluntariatului şi se va face un bilanţ al activităţii desfăşurate de voluntarii reşiţeni în acest an. Balul va avea loc la clubul Ozon, începând cu ora 19 şi este organizat de Direcţia judeţeană pentru sport şi tineret Caraş-Severin şi Centrul de voluntariat Reşiţa.

Imagini de la Balul voluntarilor:

bal voluntari 1

bal voluntari 2

De același autor

Related Articles