Spitalul Judeţean din Reşiţa are două linii de gardă pentru Chirurgie!

Din această lună, chirurgii reşiţeni fac garda pe doua linii!

Pentru a veni în sprijinul pacienţilor şi pentru a face faţă tuturor solicitărilor, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa a deschis o nouă linie de gardă pentru secţia de Chirurgie. Deşi unitatea medicală face un efort financiar, această măsură era mai mult decât necesară susţine directorul medical al spitalului din municipiu, Caius Diaconescu.

“Am deschis o a doua linie de gardă pentru chirurgie. Totul a fost gândit şi făcut pentru ca adresabilitatea în acest serviciu de urgenţă şi în special pe linia de chirurgie să poată fi efectuată mult mai repede pentru că erau cazuri, de exemplu când chirurgul era în operaţie şi jos la unitatea de primiri urgenţe venea un pacient care avea nevoie de o intervenţie chirurgicală şi uneori trebuia să aştepte chiar şi câteva ore până ieşea chirurgul din operaţie. Şi vă daţi seama că nu era normal ca acel pacient din urgenţe să aştepte atât de mult timp. Practic am luat această decizie în beneficiul celor care au nevoie de îngrijiri medicale, astfel cei care vin la urgenţe pot beneficia rapid de serviciile unui chirurg şi nu mai sunt nevoiţi să aştepte. Chiar dacă această linie implică nişte costuri pentru spital, noi facem orice pentru a ajuta rapid oamenii care ne trec pragul spitalului”, ne-a declarat directorul medical, Caius Diaconescu.

Spitalul Judeţean din Reşiţa are la ora actuală 12 linii de gardă care acoperă aproape toate specialităţile medicale şi chirurgicale.

Daiana Roşca

Cele mai citite

Related Articles