iluminat de sarbatori

Ora 18.00

Luminile care împodobesc municipiul Reşiţa cu ocazia sărbătorilor de iarnă au fost aprinse în seara aceasta de către reprezentanţii primăriei, cu ajutorul copiilor care au fost cuminţi.

Tineri de la şcolile gimnaziale numărul 2 şi numărul 6 din Reşiţa, împreună cu o parte din corul de copii Menestrelul şi tânărul Ionuţ Ghilea, au susţinut un spectacol în faţa sutelor de reşiţeni prezenţi la eveniment.

Moş Crăciun a poposit şi el alături de municipalitate, dar mai ales de copiii prezenţi la eveniment în momentul aprinderii luminilor oraşului.

Cea care a cerut ajutorul celor mici a fost directorul executiv al Direcţiei Tehnice Generale din cadrul primăriei Reşiţa, Titiana Cătană, la solicitarea căreia copii au răspuns în cor întrebaţi fiind dacă au fost cuminţi. În acel moment spiritul sărbătorilor de iarnă s-a luminat în întreg municipiul Reşiţa.

Titiana Cătană, directorul executiv al Direcţiei Tehnice Generale din cadrul primăriei Reşiţa:

Ora 09.00

Iluminatul festiv în municipiul Reşiţa va fi aprins astăzi,  cu ocazia sãrbãtorii Sfântului Nicolae. Momentul va fi marcat printr-un spectacol dedicat copiilor şi organizat de Primãrie. De la ora 17,30 în Centrul Civic, elevii reşiţeni vor susţine un program de colinde şi poezii de sezon, urmat de un recital al Corului „Menestrelul” al Palatului Copiilor şi Elevilor, iar pentru cei mai mici spectatori, au fost pregãtite cadouri.

Pentru împodobirea oraşului, pe lângã instalaţiile existente,  administraţia localã a achiziţionat elemente decorative noi, iar altele au fost realizate în regie proprie.