Pantofi care dau alergii la picioare, retraşi de la vânzare dintr-un mare lanţ de magazine din România

Un mare lanţ de supermarket-uri a anunţat că pantofii bărbăteşti marca proprie Tex pot provoca alergii la picioare şi, prin urmare, a decis să retragă produsele de pe piaţă. Cei care au cumpărat deja pantofii îi pot returna în orice magazin şi vor primi banii înapoi, susţine compania într-un anunţ.

Compania franceză Carrefour a publicat un anunţ la punctul de informare clienţi din Complexul Comercial Felicia în care se specifică faptul că pantofii de bărbaţi marca Tex pot crea reacţii alergice din cauza unui colorant folosit în procesul de fabricare. „Ca o măsură de precauţie şi pentru a asigura siguranţa dumneavoastră, Carrefour a decis să retragă voluntar produsul: pantofi bărbaţi marca Tex”, se arată în mesajul printat de retailer pe o foaie A4 şi expus la centrul de informare, scrie Ziarul de Iaşi.

Produsele cu pricina au culoarea neagră, şireturi albastre şi sunt fabricate din piele naturală. „S-a constatat că unele produse ar putea prezenta în exces un colorant care conţine crom VI, care ar putea provoca reacţii alergice persoanelor sensibile. În cazul în care aţi cumpărat aceşti pantofi, vă rugăm să nu-i folosiţi şi să-i returnaţi în oricare din hipermarketurile Carrefour, unde vi se va restitui contravaloarea acestora. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri şi vă asigurăm că siguranţa dumneavoastră este o prioritate pentru compania Carrefour”, se mai arată în document.

Retailerul francez nu este la prima măsură de acest tip dispusă în acest an.

Cele mai citite

Related Articles