Revelionul e mai ieftin în străinătate, decât în staţiunile montane de la noi. În Braşov, distracţia ajunge şi la 500 de euro pentru 4 nopţi. În Austria, la schi, va costă mai puţin, cu tot cu biletele de avion. Cu toate astea, în staţiunile româneşti cu greu mai poţi găsi un loc liber.

Dacă vreţi să petreceţi revelionul într-un hotel de 4 stele din Buşteni, trebuie să plătiţi 300 de euro pe distracţie, pentru trei nopţi. Tot atât costă 3 nopţi de cazare la un hotel din Milano. În preţ intră şi biletele de avion.

O variantă mai ieftină este un Revelion la Viena. Trei nopţi de cazare la un hotel de 4 stele costă aproape 200 de euro, cu tot cu bilete de avion. Oferta nu include cina festivă sau petrecerea de Revelion. Însă, în noaptea dintre ani, centrul istoric al capitalei austriece se transformă într-un adevărat ring de dans. Distracţia din stradă începe pe 31 decembrie la ora 14:00 şi se încheie pe 1 ianuarie, la 2 dimineaţa.

Revelionul la schi, în inima Braşovului, costă peste 500 de euro, bani în care intră patru nopţi de cazare.

Cu mai puţin de 500 de euro puteţi sta 4 nopţi într-un hotel de patru stele din Innsbruck. În aceşti bani intră şi relaxarea în piscina interioră, la baia cu aburi, ori în jacuzzi.

În ciuda preţurilor piperate, în ţară cu greu se mai găsesc locuri în staţiunile montane.

Cea mai bună ofertă de Revelion vine din Bulgaria. Trei nopţi de cazare la hotel de trei stele din staţiunea Bansko costă 153 de euro, conform portalului stiri.tvr.ro.

Foto:ARHIVA