[FOTO] Un simplu gest poate schimba vieţi! Vino în centrul civic al Reşiţei, la “Căsuţa de sticlă”!

De la o oră la alta, reşiţenii se alătură cu mic cu mare unei cauze nobile şi donează din puţinul lor pentru bolnavii de cancer.

Un simplu gest poate schimba vieţi. Cetăţenii nu sunt indiferenţi şi 24 de ore din 24 vin şi donează din puţinul lor la „Căsuţa de sticlă” din centrul municipiului Reşiţa. Reporterii  Radio Reşiţa prezenţi alături de cetăţenii cu suflet mare. Ascultă aici pentru ce au venit ei:

“Am donat pentru cancer. Am auzit de acest proiect la Radio Reşiţa şi am vrut să fiu şi eu în rând cu cetăţenii urbei. Este o acţiune foarte foarte reuşită şi binevenită, felicitări organizatorilor. Chiar o să anunţ vecinii, cunoscuţii, pe toţi aceia care nu ştiu despre acţiune să vină să se alăture proiectului “Muzică pentru viaţă”.

“Am venit special de la Gherteniş să vă caut, am auzit de acţiunea dumneavoastră şi o găsesc extraordinară”.

Eu sunt demult plecat din ţară în Qatar, lucrez acolo de 10 ani şi acum venind acasă, pe maşină, la radio, am auzit de acţiunea dumneavoastră şi am venit direct aici să donez. Îndemn pe toţi oamenii cu bani să vină să doneze.

O iniţiativă mai mult decât binevenită pentru că în mod personal văd suferinţă în fiecare zi. Am un caz în familie şi tatăl prietenei mele a decedat tot de cancer, este o boală cumplită, inamicul public numărul 1 al lumii. Îndemn toţi oamenii să vină şi să doneze, nu le va părea rău”, a conchis şi medicul Florin Firca, prezent printre donatori.

Reamintim că, Radio Reşiţa şi Crucea Roşie vă provoacă să nu rămâneţi indiferenţi la drama bolnavilor de cancer. Până în Ajunul Crăciunului, Laura Sgaverdea, Ovidiu Babolea şi Valentina Adam, alături de întreaga echipă Radio Reşiţa vă aşteaptă la Căsuţa de sticlă din centrul civic, unde oferim “Muzică pentru viaţă”.

Un simplu gest poate schimba vieţi. Cetăţenii sunt invitaţi până în 24 decembrie inclusiv, în centrul civic al Reşiţei, la “Căsuţa de sticlă”. Radio Reşiţa oferă 24 de ore din 24 – “Muzică pentru viaţă”. Melodia ta preferată poate contribui la finalizarea singurei clinici de recuperare oncologică din România, situată la Slatina Nera, locul unde bolnavi de cancer pot avea o nouă şansă la viaţă.

Astăzi, de la ora 18.00 pe scenă vor urca interpretele de muzică populară Lavinia Manciu şi Andreea Stoicănescu, după care va urma un program de folk semnat de colegii noştri Cristi Buică şi Ianoş Dorian.

Totodată de la ora 13.00, trupa Phaser va fi prezentă în “Căsuţa de sticlă”.

De același autor

Related Articles