Banat TV este primul trust media din județ care va promova fiecare zi a proiectului “Muzică Pentru Viață” al Radio Reșița

86
Radio România Reşiţa se mută în mijlocul vostru în perioada 19-24 decembrie. DJ-ii noștri Laura, Valentina și Ovidiu vă așteaptă la “Căsuța de Sticla” din Centrul Civic, pentru a-ți comanda muzica preferată.
Este simplu, gestul tău salvează o viață, contravaloarea melodiei pe care vrei să o asculți, o pui în urna pregătită special și astfel donezi Muzică pentru Viață.
Mulțumim tuturor oamenilor care vor aduce speranță și zâmbetul pe chipul celor afectați de aceasta cumplită boală, tuturor care și-au anunțat prezența, fiindcă astfel contribuim la realizarea celui mai nobil scop pe care îl putem împlini, noi oamenii – compasiunea pentru cei aflați în suferință.
Mulțumim și postului local de televiziune care și-a manifestat dorința de a promova fiecare zi a acestui proiect umanitar “Muzică pentru Viață” , care se desfășoară pentru prima data în România. Colegii noștri de la Banat TV sunt primii din presa locală care au înțeles importanța acestui eveniment, atât pentru Reșița, dar și pentru întreaga comunitate din Banatul de Munte, care se unește în pragul Nașterii Domnului în cel mai frumos demers umanitar- Nașterea Speranţei !