Cinci polițiști au murit după ce s-au împușcat între ei din greșeală

O operațiune de prindere a unui grup suspectat de jafuri a sfârșit printr-o răfuială între trei unități diferite de poliție, relatează Kiev Post.

În localitatea Knyazhychi, aproape de capitala Kiev, doi polițiști criminaliști s-au ascuns într-o casă  pentru a-i prinde în flagrant delict pe hoți și să dea semnalul colegilor lor, aflați în apropiere, pentru a interveni.

Însă, alarma unei case din apropiere a pornit din întâmplare, iar la fața locului a ajuns o patrulă a poliției de protecție.

 Aceștia au urmărit urmele din zăpadă care duceau către casa în care se aflau cei doi ofițeri și i-au reținut, bănuindu-i că sunt hoți.

În același timp, colegii celor doi au ajuns și ei la fața locului și, crezând că hoții i-au deconspirat, au sărit în ajutor.

La scurt timp a venit și o unitate KORD, apoi confuzia a fost atât de mare încât au început să tragă unii în alții.

În urma răfuielii au murit doi ofițeri ai poliției de protecție, doi polițiști criminaliști și unul din forțele speciale KORD.

Între timp, adevărații hoți – care se pregăteau de jaf – au auzit focurile de armă și au fugit din localitate. Ei au fost prinși în drum spre Kiev

sursa info: digi24.ro