[FOTO- VIDEO] Radio Reşiţa sărbătoreşte Ziua Naţională a României în Clisura Dunării, unde ne auzim pentru prima dată pe calea undelor

Cel mai ascultat post de radio din Banat sărbătoreşte ziua de 1 Decembrie cu steguleţe tricolore şi multă bună-dispoziţie, în ciuda frigului.

Caravana Radio Reşiţa se află în Clisura Dunării, unde putem fi recepţionaţi pe calea undelor pentru prima oară după 20 de ani de la înfiinţare. Localnicii din Coronini sunt bucuroşi că în sfârşit pot asculta Radio Reşiţa prin intermediul celor două noi frecvenţe 92,8 FM şi 91,9 FM. Oamenii spun că este nevoie să fie informaţi, iar ei nu aveau nicio legătură cu ceea ce se întâmplă în judeţ.

Şi primarul comunei Ilie Boboescu s-a arătat încântat de faptul că postul public de radio poate fi recepţionat şi în Clisura Dunării, pentru că cea mai bună informaţie vine de la Radio Reşiţa. Boboescu a mărturisit că mergea prin alte primarii, unde se prindea Radio Reşiţa şi îşi dorea să vină ziua în care şi în Primăria Coronini să prindă Radio Reşiţa.

Caravana Radio Reşiţa a poposit la Moldova Nouă chiar în mijlocul acţiunilor organizate de Ziua Naţională a României, în Parcul central din Boşneag.

Oamenii au fost bucuroşi să îi cunoască pe cei care le vor face de acum încolo zilele mai frumoase, cei care se vor ocupa ca ei să fie bine informaţi. Nu a lipsit intonarea imnului de staţ depunerea de coroane, dar şi o paradă a autospecialelor aflate în dotarea pompierilor, poliţiei de frontieră şi poliţiei locale, ceea ce este o noutate pentru Moldova Nouă. Primarul Adrian Torma a declarat că românii trebuie să fie uniţi şi mândri de ţara lor. Edilul a făcut apel la pace şi demnitate naţională.

Participaţii au primit steguleţe de la echipa Radio Reşiţa prezentă în Clisura Dunării, echipă alcătuită din managerul Laura Sgaverdea, Florin Humiţă, Valentina Adam, Andreea Lupşa, Anca Bica Bălălău, Alex Galbenu, Valentina Matho şi Valentin Ciurel.

Cele mai citite

Related Articles