Poveştile de dragoste provoacă întotdeauna un sentiment de simpatie, duioşie, dar uneori şi tristeţe. Una dintre cele mai surprinzătoare este însă cea a doi tineri căsătoriţi, care au trecut prin momente extrem de grele şi al cărei final a fost unul tragic.

Este vorba despre fotograful Angelo Merendino şi soţia sa Jen, diagnosticată cu cancer la sân în anul 2008, la doar cinci luni după căsătorie. De aici, a început şi coşmarul. Totuşi, în toată aceasta poveste, Angelo a dat dovadă de o tărie de caracter inimaginabilă, potrivit imparte.ro.

Din dorinţa de a-i ajuta pe cei din jurul său să conştientizeze ce înseamnă o astfel de boală, el şi-a fotografiat soţia în toate etapele bolii, surprinzând astfel toate transformarile şi lupta acerbă a soţiei sale cu cancerul. El a numit proiectul „The Battle We Didn’t Choose”/”Lupta pe care noi nu am ales-o„.

 

Deşi Jen a suferit o operaţie de dublă mastectomie şi a urmat tratamente de chimioterapie, ea nu a putut fi salvată, şi a încetat din viaţă pe 22 decembrie 2011.
sursa info :sanatate.bzi.ro