[FOTO] Cutremurător: un bărbat şi-a fotografiat soţia bolnavă de cancer în toate etapele bolii

Poveştile de dragoste provoacă întotdeauna un sentiment de simpatie, duioşie, dar uneori şi tristeţe. Una dintre cele mai surprinzătoare este însă cea a doi tineri căsătoriţi, care au trecut prin momente extrem de grele şi al cărei final a fost unul tragic.

Este vorba despre fotograful Angelo Merendino şi soţia sa Jen, diagnosticată cu cancer la sân în anul 2008, la doar cinci luni după căsătorie. De aici, a început şi coşmarul. Totuşi, în toată aceasta poveste, Angelo a dat dovadă de o tărie de caracter inimaginabilă, potrivit imparte.ro.

Din dorinţa de a-i ajuta pe cei din jurul său să conştientizeze ce înseamnă o astfel de boală, el şi-a fotografiat soţia în toate etapele bolii, surprinzând astfel toate transformarile şi lupta acerbă a soţiei sale cu cancerul. El a numit proiectul “The Battle We Didn’t Choose”/”Lupta pe care noi nu am ales-o“.

 

Deşi Jen a suferit o operaţie de dublă mastectomie şi a urmat tratamente de chimioterapie, ea nu a putut fi salvată, şi a încetat din viaţă pe 22 decembrie 2011.
sursa info :sanatate.bzi.ro

Cele mai citite

Related Articles