Timişorenii care doresc să descopere ce înseamnă şi cum funcţionează noul sistem de transport al celor de la Uber, vor beneficia în weekend de curse gratuite. Noul serviciu a devenit utilizabil şi în Timişoara începând din această săptămână.

Pentru a beneficia de reducere, utilizatorii timişoreni trebuie să introducă în aplicație codul promoțional gratuitTM. Promoția se aplică automat după introducerea codului promoțional în cont o singură dată și este valabilă de vineri, 25 noiembrie, ora 10:00, până duminică, 27 noiembrie, ora 23:59, în limita a 5 curse în valoare de până la 25 de lei fiecare, pentru fiecare utilizator, nou sau existent.

Pentru a beneficia de promoţie, utilizatorii serviciului trebuie să deschidă meniul aplicației Uber (colțul din stânga sus) și să selecteze “Promoții” și apoi “Adaugă cod promoțional”. Utilizatorii care folosesc noua aplicație trebuie să deschidă meniul aplicației (colțul din stânga sus) și să selecteze „Metode de plată” și apoi „Adaugă cod promoțional”.

De regulă, noul serviciu de transport e disponibil în Timișoara la tariful de 1.75 lei pe kilometru. Astfel, în condiții de trafic normal, o cursă Uber din Piața Unirii până la Aeroportul Traian Vuia din Timișoara va costa aproximativ 22 de lei, iar una până la gară, aproximativ şapte lei.

sursa info: TION

sursa foto: taxi-driver.co.uk