Accident cu surprize la Caransebeş. Autorul – un tânăr de doar 18 ani

1052
Accident
Accident

Accident cu surprize la Caransebeş!

Traficul rutier a fost restricţionat aseară pe strada Zlagnei din Caransebeş din cauza unui eveniment rutier. Părea a fi un accident obişnuit, pe fondul neadaptării la condiţiile de drum umed. Situaţia este însă mai complicată şi se putea transforma într-o tragedie.

Un tânăr de 18 ani, din judeţul Dolj a pierdut controlul volanului şi a lovit cu maşina o ţeavă de gaz pe care a fisurat-o. În urma impactului a distrus şi gardul unui imobil pe o lungime de 6 metri, semn că avea viteză. Pompierii Detașamentului Caransebeș au asigurat măsurile PSI, a ajuns şi echipa de intervenţie de la EON, iar poliţiştii au oprit circulaţia (inclusiv a pietonilor), până la remedierea avariei.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un tânăr de 18 ani, din Dolj, ar fi sustras un autovehicul din curtea unei hale unde efectua lucrări de reparație, pe care l-ar fi condus pe strada Zlagnei din municipiul Caransebeș. La intersecția cu strada Nedeia, tânărul a pierdut controlul autoturismului și a lovit gardul unui imobil și o conductă de alimentare cu gaz metan”, se arată în comunicatul IPJ.

Teoretic, tânărul trebuia sancţionat pentru distrugere, dar poliţiştii au aflat că situaţia este mai complexă. Maşina nu-i aparţinea şoferului, ci era furată. În plus, nu putem vorbi de un şofer pentru că tânărul nu avea permis de conducere. Prin urmare, s-a întocmit dosar penal pentru comiterea celor două infracţiuni.

(Sebastian Dragomir)

foto: arhivă