[UPDATE][AUDIO] Descinderi la contrabandişti de ţigări şi alcool

descindere diicot

Ora 16.30

Descinderile domiciliare începute în această dimineaţă, la ora 6.30, în judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi şi Dolj continuă şi la această oră. Poliţişti din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara împreună efective de jandarmi, sub coordonarea procurorilor DIICOT Mehedinţi, urmăresc persoane suspectate de contrabandă cu ţigări şi alcool.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei de frontieră, Mihaela Leş, a precizat că în acest moment se mai desfăşoară descinderi la încă 4 locaţii din Caraş-Severin şi Mehedinţi. Până în prezent poliţiştii au descoperit peste 3.000 de pachete de ţigări, peste 14 kg de tutun vrac, foiţe de hârtie pentru fabricarea ţigaretelor, aparate electronice pentru fabricarea ţigaretelor, 150 de litrii de alcool, dar şi două arme letale şi muniţie de război.

Din cele 38 de percheziţii nouă au fost în judeţul Caraş-Severin, două în Dolj şi 27 în Mehedinţi.

Mihaela Leş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara:

Ora 11.00

38 de percheziţii în judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi şi Dolj efectuează, la această oră (11.00) poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, împreună cu colegii din Caraş-Severin şi Mehedinti, sub coordonarea procurorilor DIICOT . Acţiunea vizează o reţea de contrabandişti de ţigări şi alcool. În Caraş-Severin, este în vizor comuna Topleţ, iar în Mehedinţi, localităţile Şimian, Baia de Aramă şi Schela Cladovei. Vom reveni cu informaţii.

Cele mai citite

Related Articles