[FOTO-AUDIO] Scene de coșmar în Caraş-Severin. Două persoane şi-au pierdut viaţa

3223

Două persoane au murit în urma unui tragic accident de circulaţie, produs cu puţin timp înainte de ora 07, în afara localităţii Iaz. O autoutilitară înmatriculată în Hunedoara s-a răsturnat peste un autoturism parcat pe marginea drumului. În fața acestuia se aflau două persoane, iar una dintre ele a decedat pe loc. Aceeaşi autoutilitară scăpată de sub control a fost proiectată într-un alt autoturism, care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, şoferul a rămas încarcerat şi ulterior şi-a pierdut viaţa. Şeful Serviciului rutier Caraş-Severin, comisar şef Decebal Davidoiu, spune că este unul dintre cele mai grave, dar şi spectaculoase accidente din acest an. De vină – viteza şi neatenţia.

„Conducătorul auto pierde controlul asupra vehiculului, se răstoarnă şi loveşte un Fiat Linea, aflat în parcarea de pe marginea drumului. Lângă maşină se aflau doi pietoni, pe unul îl omoară pe loc, iar pe altul îl răneşte grav. În urma impactului, autoutilitare cade pe plafonul unui autoturism BMW, care circula din sens opus. Conducătorul BMW-ului rămâne încarcerat şi decedează şi el la faţa locului din cauza leziunilor suferite”.

acc-iaz-1

Şoferul de 26 de ani, care a provocat accidentul, cunoştea foarte bine traseul, întrucât distribuia zilnic pâine în zonă.

În urma accidentului a rezultat decesul a două persoane, respectiv conducătorul autoturismului care circula regulamentar în vârstă de 52 de ani, din Hunedoara și un pieton acroșat în vârstă de 51 de ani, din Obreja și rănirea gravă a celuilalt pieton în vârstă de 75 de ani, din Oțelu Roșu.

(Sebastian Dragomir)