150.000 de euro a investit Consiliul Judeţean Caraş-Severin în reabilitarea clădirii şi anexelor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care era într-un stadiu de degradare avansată.

Inaugurarea acestora a  avut loc astăzi în prezenţa prefectului de Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, a senatorului Iosif Secãşan, a deputatului Valentin Rusu şi a altor oficialităţi judeţene.

Ca vicepreşedinte al Comisiei de Sănătate din Senatul României, dr. Iosif Secăşan a apreciat în mod deosebit atenţia pe care administraţia judeţeanã o acordã serviciilor de sãnãtate din judeţ.

Managerul Serviciului judeţean de Ambulanţã, dr. Daniela Popescu, s-a arãtat încântatã de lucrãrile efectuate, respectiv la acoperişuri, la interioare şi dotãri, declarând cã acum serviciul este deplin funcţional. Totodată, a mai afirmat că, în momentul actual, serviciul este  dotat şi cu suficiente ambulanţe necesare intervenţiilor în judeţ, că situaţia financiară este, de asemenea, bună, dar cã singura problemã rãmasã nerezolvatã este lipsa de personal de la subunitãţile din Oţelu Roşu şi Caransebeş.