[FOTO-VIDEO-AUDIO] ALERTĂ: Unul dintre evadaţii din Penitenciarul Timişoara se află încă liber pe străzile din Caraş-Severin

1424

Unul dintre condamnaţii care a evadat aseară din Penitenciarul Timişoara a fost identificat în această dimineaţă în Vermeş. Este vorba de  Iulko Zoltan, în vârstă de 36 de ani. El este din Peregu Mare, judeţul Arad şi are o condamnare de şapte ani pentru omor.

Azi, în jurul orei 09.30, polițiștii din Caraș-Severin au reușit identificarea lui Iulko Zoltan, condamnat la 7 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Acesta a fost depistat între localitățile Vermeș și Berzovia, fiind reținut de către polițiști.

La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 18.25, două persoane aflate în stare de detenție au evadat din Secția Exterioară Buziaș a Penitenciarului din Timișoara. Persoanele sunt Gavril Bogdan, de 25 de ani, din comuna Șeica Mare, sat Ștenea, județul Sibiu, condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și Iulko Zoltan, de 36 de ani, din comuna Peregu Mare, sat Peregu Mic, condamnat la 7 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

În acest moment, polițiștii din Bocșa, cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, o echipă a Serviciului pentru Acțiuni Speciale, un câine de urmă, o echipă a Jandarmeriei dar și pădurari ai Ocolului Silvic Bocșa sunt în căutarea celui de-al doilea evadat.

Şeful Poliţiei Bocşa, comisar şef Gheorghe Obişteoiu spune că în această misiune sunt implicate peste 100 de persoane, care scotocesc pădurea pe o suprafaţă de 10 km pătraţi.

Oamenii din Vermeş sunt liniştiţi, deşi sunt conştienţi că cele două persoane care au evadat sunt periculoase:

 

Sebastian Dragomir