Cursuri gratuite de învăţare a limbii chineze

cursuri-limba-chineza

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densuşianu” din Deva, în parteneriat cu Institutul „Confucius” din Sibiu şi Liceul de Arte „Sigismund Toduţă” din oraş, organizează cursuri gratuite pentru învăţarea limbii chineze. Cursurile de limbă chineză vor fi susţinute, începând cu data de 6 noiembrie, de profesori din universităţile chineze, cunoscători ai limbii române.

Orele de pregătire se vor desfăşura în sala de lectură a bibliotecii judeţene, de două ori pe săptămână, în grupe formate din câte 10 persoane, a spus directorul Bibliotecii Judeţene „Ovid Densuşianu” Hunedoara-Deva, Sebastian Bara. Cei interesaţi în învăţarea limbii chineze vor avea prilejul să dobândească competenţe lingvistice şi vor cunoaşte elemente esenţiale despre simbolistica scrierii chineze.

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densuşianu” Deva are în plan să înfiinţeze, anul viitor, o secţie în care publicul larg va putea găsi o colecţie formată din cărţi şi materiale audio-video în limbile română şi chineză, pentru o mai bună cunoaştere a culturii, economiei, civilizaţiei sau medicinii din această ţară.

Cele mai citite

Related Articles