[UPDATE][AUDIO]Primarul comunei Prigor, arestat pentru 29 de zile

Pavel-Verindeanu

1 noiembrie 2013

Primarul comunei Prigor, Pavel Verindeanu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile prin decizia instanţei cărăşene. Acesta a fost reţinut şi anchetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin pentru luare de mită şi trafic de influenţă. Potrivit preşedintelui Tribunalului Caraş-Severin, judecător Rustin Ceasc, probele care justificau luarea de mită nu au fost suficiente, motiv pentru care s-a dispus arestarea edilului doar pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă. Inculpatul, prin apărătorul tău, a înaintat recurs la decizia tribunalului, urmând ca acesta să se judece în termen legal la Curtea de Apel Timişoara.

Judecător Rustin Ceasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin:

31 octombrie 2013

Primarul comunei Prigor, Pavel Verindeanu a fost reţinut pentru 24 de ore pentru luare de mită. Edilul a fost prins în flagrant în timp ce primea de la o persoană 2.000 de euro pentru a înlesni concesionarea unui teren în vederea amenajării unui parc de vacanţă pe muntele Semenic. Această sumă era doar avansul, primarul a pretins 4.500 de euro, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.
Urmărirea penală a fost realizată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, împreună cu serviciul judeţean al DGA.

Cele mai citite

Related Articles