Comisia de circulaţie a municipiului Reşiţa a aprobat un proiect propus încă din toamna anului trecut, venit în sprijinul şoferilor care locuiesc în zona centrală sau de sus a oraşului. Şeful Birolui Rutier Reşiţa, inspectorul Marius Atănăsoaie, spune că a fost aprobată posibilitatea virajului la stânga pe direcţia de mers Centru-Triaj, manevră care dă posibilitatea şoferilor să alimenteze de la staţia de carburanţi din zonă.

Până acum, conducătorii auto erau obligaţi să parcurgă un kilometru în plus pe Calea Timișoarei pentru a putea schimba sensul de mers. Şi asta pentru că în zona Triaj au fost impuse interdicţii de viraj la stânga pentru a reduce riscul de accident.

Amenajarea rutieră a fost executată astăzi, iar circulaţia în zonă a fost dirijată cu sprijinul agenţilor de la Poliţia rutieră şi Poliţia locală. Marcajele benzii de preselecție au fost realizate de angajații de la drumuri naționale.

(Sebastian Dragomir)

1 COMENTARIU

  1. Punem si noi in discutie….aia prosti care va platim…”sporurile ” acoperirea gropilor…si poate in secolul asta un covor nou asfaltic…ca deh..avem drumuri in oras mai proaste decat pe Semenic…Poate ar fi fost bine sa incepeti cu altele mult mai importante decat acel km pe care trebuiau sa il faca cumetrii care ies la o cafea la OMV…:(, manevra care oricum se facea si pana acum..de cei care stiau ca sunt asigurati…la Militie si intorc capul…
    Ocazie buna mai nou..sa se produca si mai multe accidente….la fel ca si idiotenia de a permite manevra la stanga in triaj….a trebuit sa dea chiar P…Militia peste un dobitoc ca sa se prinda cat de tampita a fost ideea cretinului care a permis asta..:(
    Doua strazi principale aveti in Resita si pe alea nu mai stiti cum sa le incurcati….faceti naiba si ceva util….

Comments are closed.