Iulian Boţ, zis Viscol, a fost “luat pe sus” de mascaţi

Procurorii DNA şi poliţistii de la DGA au desfăşurat astăzi percheziţii în 13 locaţii, inclusiv în biroul şefului Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din IPJ Timiş, Dumitru Pavel, care este vizat de o anchetă anticorupţie. În Lugoj au fost verificate două imobile, de pe străzile Timişoarei, lângă fosta Filatură de Mătase Naturală şi Caransebeşului, vis a vis de benzinăria Mol, ambele aparţinând lui Iulian Boţ, zis Viscol, nepotul bulibaşei din Lugoj.

Iulian Boţ, a fost reţinut în urma percheziţiilor şi a fost dus la audieri la Timişoara, fără însă ca acesta să ştie de ce: “E o şmecherie. Nu am făcut nimic. E un abuz al Poliţiei. Acum vedem ce e. Nu am dat niciodată nimic“.

Citeşte pe aceeaşi temă:

La sediul DNA Timiş a ajuns şi comisarul şef Dumitru Pavel, care a afirmat că nu ştie care sunt acuzaţiile: “Habar nu am. Zic ceva de luare de mită. Vreau să văd despre ce este vorba. M-am săturat. Vreau să văd despre ce este vorba. Nu am luat mită, Doamne fereşte”.

Vizat în dosar este şi Sorin Munteanu, fostul şef al IPJ Timiş, care nu a făcut nici un fel de comentariu. Procurorii DNA vizează modul în care s-a făcut ancheta în mai multe dosare economice, anchetatorii având probe din care reiese că s-a dat şpagă pentru rezolvarea dosarelor.

Comisarul-şef al Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Dumitru Pavel, şi fostul şef al Poliţiei Timiş Sorin Muntean au fost reţinuţi.

Ion Moldovan

Foto: opiniatimisoarei.ro

De același autor

Related Articles