Sute de kilograme de carne de vânat la dispoziţia populaţiei în Caraş-Severin.

Direcţia silvică desface în această perioadă din stocurile proprii, agenţilor economici, dar şi persoanelor fizice, prin cele două centre din judeţ, Băile Herculane şi Bozovici, carne de căprior şi mistreţ, spune Traian Roşu – şeful Serviciului de vânătoare şi salmonicultură din cadrul instituţiei. Cei interesaţi pot achiziţiona produsul în baza unei cereri scrise, la preţul de 7,50 lei kilogramul pentru mistreţ respectiv 15 lei cel pentru căprior. Marfa este congelată şi eviscerată şi poate fi achiziţionată doar ca piesă întreagă sau carcasă, în limita stocului disponibil. Preţurile de vânzare includ TVA, dar nu şi transportul mărfii la domiciliul clientului, a mai spus Traian Roşu.

Sursa foto: foodstory.ro

(Hardy Cvoica)