[AUDIO]Cumpără o brățară, fă un gest pentru viață!

Reducerea mortalitatii infantile

O nouă campanie de strângere de fonduri va avea loc astăzi în municipiul Reşiţa, iniţiată în al treilea an consecutiv de Organizaţia Salvati Copiii Caraş-Severin. Bun venit pe lume și Un gest pentru o viaţă sunt cele două proiecte prin care se încearcă strângerea de fonduri pentru dotarea Spitalelor din Reşiţa şi Caransebeş cu aparatură medicală pentru maternităţi. Între orele 14 și 19 voluntarii din cadrul organizaţiei se vor afla în mijlocul reşiţenilor în încercarea de a mai aduna fonduri pentru dotarea maternităţilor. Vor fi amplasate standuri cu materiale promoționale, iar cei care doresc să ajute pot să cumpere brățări cu însemnele campaniei. O brățară costă 10 lei, a precizat reprezentantul Salvaţi Copiii Caraş-Severin, Elisaveta Vlăduț.

Mâine Organizaţia Salvaţi Copiii va dona aparatură pentru maternităţile celor două unităţi medicale, în valoarea de 30 de mii de euro.

În perioada 2012-2014, Organizația Salvaţi Copiii a reuşit să doteze 54 maternități şi secţii de nou-născuți din România prin campaniile de strângere de fonduri „Bun venit pe lume” și ”Un gest pentru o viață”. Datorită generozității contribuabililor prin campania 2% dar şi a companiilor și a persoanelor fizice, în acest an vom investi 300.000 de euro în dotarea a 21 de secții de nou-născuți din: Pitești, Brașov, 2 maternități din București, Reșița, Caransebeș, Constanța, Craiova, Hunedoara, Petroșani, Iași, Târgu-Mureș, Roman, Sibiu, Câmpulung Moldovenesc, Arad, Buzău, 2 maternități în Timișoara, Vaslui, Cluj-Napoca și dezvoltarea de programe de educaţie și suport pentru 5000 de beneficiari din comunități defavorizate. (Cristina Corocan)

foto: salvaticopiii.ro

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles