Copil de trei ani, mort pe masa de operaţie!

operatie resita exclusivitate (40)O anchetă a fost demarată la Spitalul Judeţean din Arad după ce un copil de 3 ani şi 3 luni a murit pe masa de operaţie.
Edi s-a născut cu o problemă medicală, iar medicii i-au făcut o operaţie de coborâre a testiculelor, însă băieţelul nu s-a mai trezit din anestezia generală. Intervenţia chirurgicală nu ar fi trebuit să ridice mari probleme, mai ales pentru că sunt frecvente cazurile de băieţi nou născuţi care au testiculele situate la nivelul abdomenului şi necesită operaţie pentru a fi coborâte în scrot.
Prima intervenţie făcută sub anestezie generală a avut loc în ianuarie şi a decurs normal. La cea de-a doua operaţie efectuată recent copilul nu s-a mai trezit din anestezie. Părinţii copilului au văzut agitaţie pe holul spitalului şi după mai bine de o oră a venit verdictul: copilul lor murise. Din primele informaţii reiese că băieţelul a făcut infract în timp ce medicii încercau să îl trezească din anestezie. Manevrele disperate ale doctorilor de resuscitare nu au dat rezultat. Părinţii acuză acum o eroare medicală.
Este pentru a doua oară, în mai puţin de un an, când familia pierde un copil, după ce fratele cel mare al băieţelului a decedat anul trecuţ tot din cauza unor probleme de sănătate.

Sursa: radiotimisoara

De același autor

Related Articles