În judeţul Timiş 1740 persoane sunt în izolare la domiciliu şi 147 în carantină. 47 persoane au fost externate de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara

În acest moment, la nivelul judeţului Timiş, în carantină instituționalizată sunt 147 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 1740 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

La Spitalul de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie “Dr.Victor Babeş” Timişoara se află internate 7 persoane (confirmate pozitiv cu COVID-19. Până la acesta data, de la Spitalul de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie “Dr.Victor Babeş” Timişoara au fost externate 47 persoane, după două teste negative consecutive. Dintre acestea, 11 persoane (2 persoane din judetul Timis) au fost externate în cursul zilei de ieri.

Va rugam sa respectati măsurile de protectie în contextul prevenirii riscului de infectare cu noul coronavirus COVID-19:

🔹 Părăsiți locuința doar pentru situații de strictă necesitate;
🔹 Dacă este totuși necesară deplasarea, evitați mijloacele de transport în comun, care de obicei sunt mai aglomerate;
🔹 Alegeți variante alternative precum bicicleta, trotineta sau mersul pe jos – plimbarea poate fi mai plăcută;
🔹 O altă opțiune sigură este și mașina personală.
🔹 Puteți să vă îndepliniți sarcinile de serviciu fără să fiți efectiv la birou? Perfect, lucrați de acasă;
🔹 În acest fel, evitați deplasările și reduceți semnificativ riscul infectării cu noul coronavirus, vă mențineți sănătatea și vă protejați atât colegii, cât și familia;
🔹 Restrângeți orice alte ieșiri din casă la minimum necesarl
🔹 Atât în afară, cât și în locuința dumneavoastră, respectați cu strictețe recomandările de igienă făcute de autorități.

Sursa foto: Agerpres

De același autor

Related Articles