Dragobetele, sărbătorit prin “căsătorii de probă” la Castelul Corvinilor

Sărbătoarea iubirii la români, “Dragobetele”, va fi marcată luni, 24 februarie, la Castelul Corvinilor din Hunedoara prin “căsătorii de probă” pentru o zi, care vor fi oficiate în capela monumentului istoric de către primarul municipiului, Dan Bobouţanu.

“Toţi îndrăgostiţii sunt aşteptaţi cu ocazia Dragobetelui la Castelul Corvinilor, unde îşi vor putea oficializa relaţia pentru o zi, printr-o ‘căsătorie de probă’. În general, sunt turişti care vin în vizită la castel şi includ în programul lor şi acest moment emoţionant”, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Primăriei Hunedoara, Elena Iancău.

Ceremoniile vor fi oficiate în capela castelului între orele 12,00 şi 13,00, iar tinerii “căsătoriţi” vor primi din partea autorităţilor o diplomă, flori şi un pahar de şampanie.

Cuplurile care sunt interesate să ia parte la acest eveniment trebuie să se înscrie pe pagina de Facebook “Sărbătorim Dragobetele la Castel”, accesul pentru aceşti turişti fiind gratuit.

Sărbătoarea Dragobetelui la Castelul Corvinilor din Hunedoara a început în urmă cu trei ani, de atunci, zeci de cupluri fiind prezente, pe 24 februarie, în capela monumentului istoric, pentru a spune “Da”, chiar şi pentru o zi, în faţa prietenilor şi autorităţilor.

Castelul Corvinilor din Hunedoara a fost vizitat anul trecut de peste 400.000 de turişti.

Sursa -agerpres.ro

De același autor

Related Articles