[FOTO] „Între noi. Rămâne între noi”, ora 22, doctor în istorie, specialitatea numismatică, Dana Antoaneta Bălănescu!

291

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

Dacă în anul 2019 ne-am bucurat de prezenţa atât a Moştenitorilor României, tineri talentaţi ce vor spunea povestea acestor locuri mai departe, dar şi de personalităţi locale şi naţionale din toate ramurile profesionale, împreună promovând România Frumoasă!

În această seară, la emisiunea „Între noi. Rămâne între noi”, ne bucurăm de prezenţa unei doamne care a contribuit şi contribuie la evoluţia şi păstrarea culturii bănăţene şi româneşti , prezenţă activă în viaţa Cetăţii , doctor in istorie, specialitatea numismatică, Dana Antoaneta Bălănescu. Alături de domnia sa, vom readuce în memoria ascultătărilor pe cel ce a fost şi rămâne, Oczavian Doclin, dar vom afla şi despre neobositele sale proiecte culturale.

Rămâneţi Acasăpe frecvenţele radioului reşiţean pentru că Acasă  este acolo unde-ţi este inima, iar atunci când inviţi oameni la tine acasă, îi inviţi în sufletul tău. Viaţa este frumoasă aici şi sunetele călătoresc pe o mare distanţă. Aici se află muzica sufletului, hrana sufletului şi dragostea sufletului…

Emisiunea o puteți urmări LIVE pe pagina de facebook Radio România Reșița Cultură!

Pentru întrebări,Dana Antoaneta Bălănescu   vă aşteaptă la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău