Doamnele de la LIONS ONIX Reşiţa au cumpărat aparatură medicală de ultimă generaţie pentru secţia ATI de la Judeţean!

Clubul femeilor puternice de la Lions Onix din Reşiţa contină să facă fapte bune pentru semenii lor. De această dată, toată atenția s-a îndreptat către secția de “Anestezie și Terapie Intensivă” a Spitalului Județean de Urgență Reșița, cea care a primit astăzi aparatură medicală în valoare de 14 mii de euro de la Lions Onix Reşiţa.

Conform tradiţiei, în urma organizării unui bal de caritate care a avut loc anul trecut, a fost dotată secția ATI cu aparatură de ultimă generaţie.

Femeile cu suflet mare din cadrul Clubului Lions Onix din Reşiţa sunt din ce în ce mai implicate în problemele cetăţenilor din municipiu. După ce au făcut zeci de acte de caritate, acestea au dotat secţia de ATI cu aparatură în valoare de 14 mii de euro. Detalii aflăm de la medicul Felicia Quint, presedintele Lions Onix pe zona de 5 Vest a ţării.

“În fiecare an, Clubul LIONS ONIX Reşiţa colectează o sumă de bani de la un bal pe care-l organizăm şi cu această sumă de bani reuşim să ne îndeplinim toate obiectivele. Anul acesta noi am decis să direcţionăm aceşti bani din nou, către Spitalul din Reşiţa pentru a cumpăra aparatură medicală de ultimă generaţie pentru secţia de ATI. Medicii au testat deja aparatura donată de noi si au spus că sunt extrem de mulţumiţi”, a precizat medicul cu suflet mare, Felicia Quint.

Aparatura are rolul de a îmbunătătii actul medical, susţine şi presedintele Lions Onix Resita din acest an, Corina Ionescu.

Doamnele de la LIONS ONIX Reşiţa au achiziţionat un videolaringoscop optic, un defibrilator, un electrocardiograf portabil cu 12 derivaţii şi cele două seringi automate care se folosesc atât în rândul bolnavilor din cadrul secţiei ATI cât şi în cazul altor pacienţi de pe alte secţii, ne-a declarat medicul Iulian Bura.

Aceasta aparatură era mai mult decât necesară şi a venit exact ca o gură de oxigen, ne-o confirmă şi şeful sectiei ATI, Adrian Măgureanu.

Vă reamintim că în trecut, doamnele de la LIONS ONIX Reşiţa au făcut cadou nevăzătorilor laptopuri dotate cu un soft special care transformă scrisul în vorbe, au pus pus bazele unui centru multimedia de ultimă generaţie pentru persoanele care au probleme de vedere, au renovat secţia de Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, au cumpărat aparatură pentru secţia de Neurologie şi s-au implicat activ şi în alte zeci de proiecte.

Femeile de carieră din clubul LION ONIX Reşiţa nu se vor opri aici, vor continua să-si ajute semenii şi să dăruiască zâmbete fără să aştepte ceva în schimb!

Cele mai citite

Related Articles