Ministerul Muncii: Băncile au efectuat plăţile pensiilor; Poşta a livrat deja aproape jumătate din pensiile la domiciliu

Băncile au efectuat plăţile pensiilor, iar Poşta a livrat deja aproape jumătate din pensiile la domiciliu, a anunţat sâmbătă seara ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe pagina sa de Facebook.

“Băncile au făcut plăţile pensiilor. Ultimele plăţi se fac luni. S-a putut, deci, face plata imediat, nu după două zile. Da, am ţinut să se facă plăţile cât mai repede după această perioadă de sărbători. Mă bucur că am atins obiectivul de a începe plăţile până în acest week-end. Puteam să mă rezum la comunicări seci gen: nu avem ce face, au fost multe zile libere. Dar, îmi pasă. Le mulţumesc mult pensionarilor care mi-au confirmat acest lucru”, a scris Alexandru pe pagina de socializare.

În plus, a precizat ministrul Muncii, “Poşta a livrat deja aproape de jumătate din pensiile la domiciliu. Se lucrează şi la acest sfârşit de săptămână. Până la jumătatea săptămânii viitoare se acoperă toate adresele dacă persoanele sunt la domiciliu”.

Sursa – agerpres.ro

De același autor

Related Articles