Pacienţii Spitalului Judeţean din Reşiţa au meniu special şi de Revelion!

Pacienţii care sunt nevoiţi să-şi petreacă ultima zi a anului 2019 pe patul de spital vor avea parte de mese cu bucate special pregătite pentru această ocazie. La fel ca de Craciun, în cea mai mare unitate sanitară din Caraş-Severin se vor pregăti sute de porţii care conţin preparate tradiţionale de sezon.

Cert este că pacienţii vor avea parte de un meniu bogat şi în prima zi din anul 2020.

Managerul Waldemar Murgu alături de echipa sa, şi-a propus să îi facă pe bolnavi să treacă mai uşor peste problemele de sănătate cu care se confruntă şi să simtă cu adevărat spiritul acestei sărbători în spital, pentru că puţină magie nu strică nici în farfurie! Astfel, pacienţii care nu au contra indicaţii medicale vor primi atât produse tradiţionale, cât şi alte preparate gustoase. Din meniul bolnavilor nu vor lipsi sarmalele, carnea de pui, cozonacii şi citricele. Peste 1.000 de pacienţi internaţi la Spitalul Judeţean Reşiţa vor primi acest meniu special de Revelion.

Pentru însănătoşirea unui bolnav alimentaţia are un rol definitoriu, de aceea, s-a decis şi în acest an ca bolnavii care nu au contraindicaţii medicale să primească o mâncare mai consistentă în calorii.

De același autor

Related Articles