Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor. Împreună şi în Centenarul Bănăţean suntem o familie ce ţine candela cuvântului aprinsă cu bucurie.

În această seară de sâmbătă la emisiunea „Prietenul de la ora 20:20”ne întâlnim pe calea undelor cu o personalitate locală, o doamnă implicată în viaţa Cetăţii alături de întreaga sa familie, Liliana Dacica!

  A studiat la Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport, este soţie, mamă a două fete şi amfitrioana multor evenimente sportive pe care le-a iniţiat în Caraş-Severin.

 Alături de soţul său, Adrian Dacica, viceprimarul Reşiţei, au reuşit să pună oraşul pe harta marilor evenimente ale ţării.

Despre copilărie, familie şi pasiuni, dar şi despre România frumoasă vom vorbi în această seară la emisiunea „Prietenul de la ora 20:20”!

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău