[FOTO] Caraș-Severin: Două accidente în 20 de minute. Două victime și o mașină căzută în Dunăre

In jurul orei 18:00, pe DN 58, intre localitatile Resita si Soceni, a avut loc un accident rutier in care au fost implicate un autoturism si o cisterna incarcata cu dioxid de carbon.

Au intervenit de urgenta două echipaje de stingere, două echipaje SMURD si echipajul CBRN din cadrul Detasamentului de Pompieri Resita, precum si echipaje ale Politiei.

Accidentul s-a soldat cu 2 victime (ocupantii autoturismului) care au fost preluate de echipajele SMURD si transportate la spital.

În urma verificarilor efectuate de echipajul CBRN a rezultat ca nu exista scurgeri de dioxid de carbon.


În jurul orei 18:20 a fost anuntat un alt accident rutier, produs pe DN 57, Drencova-Liubcova, in urma caruia un autoturism a cazut in Dunare.

Intervin 3 echipaje din cadrul Sectiei de Pompieri Moldova Noua cu doua autospeciale si o barca, 2 echipaje SAJ si forte ale Politiei de Frontiera cu o ambarcatiune. A fost solicitat sprijinul echipajului de scafandri din cadrul ISU MH.

Primele forte la fata locului au fost cele ale Politiei de Frontiera care au reusit sa ancoreze masina pana la sosirea pompierilor militari care au tras-o afara din Dunare. În masină nu a fost gasita nici o persoană.


Foto: ISU Semenic

Cele mai citite

Related Articles