În timp ce alte spitale din Banat fac restructurări pentru a face economii, Spitalul Judeţean din Timişoara face din nou angajări!

De această dată aproximativ 100 de posturi au fost scoase la concurs pe toate segmentele, pentru că pe final de an, se pare că unitatea medicală are bani suficienţi ca să-şi extindă echipa, susţine managerul Marius Craina. Se caută asistenţi, îngrijitori, ingineri, psihologi, kinetoterapeuţi, brancardieri, electricieni dar şi muncitori calificati. Cei interesaţi îşi pot depune dosarele până în data de 9 decembrie.

Rezultatele acestui concurs se vor afişa în Ajunul Crăciunului. Ce trebuie să conţină dosarul de participare aflaţi de pe site-ul Spitalului Judeţean Timişoara.

În plus şi lucrările de renovare continuă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara. Mai multe secţii au fost complet reabilitate iar acum se fac ultimele retuşuri, ca unităţile să funcţioneze conform standardelor europene. Managerul Marius Craina este mulţumit şi cu siguranţă şi pacienţii vor aprecia noile condiţii hoteliere, precizează acesta.

Lucrarea de modernizare a secţiei de Urologie, de exemplu se face cu bani de la Consiliul Judetean Timiş iar valoarea totala a investiţiei se ridică la peste 5 milioane de lei.